Full planning

WAT MOGEN JULLIE VERWACHTEN?

Planning & organisatie

We verzorgen de planning & organisatie van jullie event van A tot Z tot in de puntjes. Meestal begint dit bij het zoeken naar een geschikte locatie voor jullie aantal gasten. Daarna gaan we op zoek en boeken we de perfecte leveranciers die jullie feest tot een hoogtepunt zullen brengen. Denken we aan: cateraar, dj, livemuziek, fotograaf, make up artiest, vervoer, licht en geluid, grafisch designer, …

Eenmaal de juiste personen geboekt zijn, onderhouden wij de nodige communicatie en houden jullie op de hoogte van eventuele betalingen en afspraken. Gedurende het gehele planningsproces houden we jullie budget nauwgezet in het oog. Ook goed om te weten, Event’L zal nooit leveranciers of diensten vastleggen zonder jullie medeweten en goedkeuring. Torenhoge facturen waar de klant zelf geen weet van heeft, zijn bij ons uit den boze!

Coördinatie op de dag zelf

Inbegrepen in deze service zit ook de coördinatie van jullie grootste dag. Het lijkt soms overbodig om een eventcoördinator aanwezig te hebben, integendeel wij vinden dit een must. Het is de bedoeling dat jullie zorgeloos kunnen genieten zonder zich bezig te hoeven houden met de praktische zaken achter de schermen.

Zo zijn wij het aanspreekpunt voor alle leveranciers, maar ook vragen en wensen van jullie of de gasten beantwoorden wij met veel plezier. Eerder hebben we samen een dagplanning opgemaakt, wij zorgen ervoor dat deze dagplanning nageleefd wordt en jullie zich nergens zorgen over hoeven te maken.

FULL PLANNING KORT SAMENGEVAT

Contacteer ons

Kies voor een Full Planning op maat

Graag meer info over onze diensten, prijzen of de mogelijkheden voor een kennismakend gesprek?

↑ Top of Page