Italian Dream

Elke & Evert, een trouwkoppel naar ons hart! Onmiddellijk hadden we een fantastisch leuke klik samen. We mochten hun “La Dolce Vita” trouwfeest in Italië plannen, dat moest je ons geen 2 keer vragen, DUH! Met heimwee kijken we terug op enkele fantastische dagen in het zonovergoten Italië.

We gingen op zoek naar een huwelijkswaardige trouwlocatie, met voldoende slaapgelegenheid voor alle gasten. Ook op het lijstje en onmisbaar: een zwembad om te verkoelen tijdens de warme zomer.  En zo kwamen we uit bij deze agriturismo op 10 minuten rijden van het Gardameer.

Op de eerste avond een smakelijk pizzabuffet (what else?) en op de trouwdag een overheerlijk Italiaanse menu met wijnen uit de streek. De fotografen van Lux Visual Storytellers lieten we meekomen uit België, aan mooie fotolocaties geen gebrek in Italië, bewijzen ook onderstaande foto’s.

Leuke extra aan deze trouw, het zijn beide Disney liefhebbers (we like). Zie je de Mickey Mousse daspin & uurwerk op de foto’s? Hoe zalig! Het trouwfeest zelf was geïnspireerd op de film “UP” – weet je nog wel die film met het oude meneertje en het vliegende huis met gekleurde ballonnen? De felgekleurde bloemen, de grapesoda pin van de bruidegom, de wensballonnen tijdens de ceremonie en natuurlijk de cake topper met opschrift “you’re my greatest adventure” waren de knipoog.

De ceremonie was ook een pareltje, zeer emotioneel, persoonlijk, met veel humor en dit tussen de olijfgaarden van de agriturismo, wat wil je nog meer? We zijn alvast vereerd dat wij het mooiste liefdesverhaal van Elke & Evert mochten schrijven en naar voor brengen.

Team:

Event’L, Lux Visual Storytellers, Antica Dimora Del Turco, Yasmin Sanchez, Magia di Fiori, Mainenti Pasticceria, Casa Molon

↑ Top of Page