Storytelling

WAARVOOR DIENT EEN STORYTELLING OF STORYTELLER ?

Op zich zegt het woord het zelf: een verhaal vertellen of iemand die een verhaal naar voor brengt. 
Maar exact mag je een storytelling zien als een ceremonie en een storyteller als een ceremoniespreker.

Een storytelling of ceremonie is bij Event’L altijd persoonlijk en op maat gemaakt en wordt vaak als alternatief voor een Kerkelijk huwelijk of Christelijke doop gekozen. Maar kan net zo goed worden ingezet bij een jubileum of een verjaardag, bv:

50 ste verjaardag: een leuke ceremonie opgeluisterd door muziek, over de levensloop van de jarige, aangevuld met teksten van familie, vrienden & collega’s.

WAT MOGEN JULLIE VERWACHTEN?

Schrijven van de ceremonie

Samen bespreken we eerst de grote lijnen en inhoud van jullie ceremonie, op deze manier leren we elkaar ook al wat beter kennen. Maar ook een aantal praktische zaken komen aan bod: micro’s, installatie, ceremonieboekje of niet, hoe gaan jullie zitten en de familie? allemaal kleine details die we samen overlopen.

Bij Event’L streven we ernaar om jullie ceremonie zo luchtig, ludiek en persoonlijk mogelijk te maken. En wat is persoonlijker dan één van jullie vrienden, familieleden of collega’s aan het woord te laten? De organisatie omtrent ontvangen van speeches, wie spreekt wanneer en dergelijke nemen wij uiteraard ook op ons. Zo blijft het voor jullie een verassing en vooral zorgeloos genieten.

Naar voor brengen van de ceremonie

Op jullie feestdag brengen wij de ceremonie naar voor. Wij praten alle stukjes aan elkaar, zorgen voor een goede intro en outro en kondigen jullie sprekers aan. Is er een leuke band aanwezig om de ceremonie op te luisteren, fantastisch we geven hen de nodige cue’s voor het inzetten van de muziek.

STORYTELLING KORT SAMENGEVAT

Contacteer ons

Kies voor een persoonlijke storytelling op maat

Graag meer info over onze diensten, prijzen of de mogelijkheden voor een kennismakend gesprek?

↑ Top of Page