Styling

WAT MOGEN JULLIE VERWACHTEN?

Styling uitwerking

Zoals we eerder al aangaven is geen enkel evenement hetzelfde, daarom personaliseren we elk event tot in de puntjes. We beginnen door samen te zoeken naar een rode draad, een thema en een kleurenpallet. Met deze info gaan wij aan de slag en maken we een moodboard, zo verliezen we het thema en de stijl nooit uit het oog.

We gaan op zoek, huren en kopen de juiste materialen en decoratiematerialen voor jullie feest. Denken we aan: kaarsen, bloemen, theelichthouders, een gastenboek, naamkaartjes, stoellinten, aankleding voor de Kerk of ceremonie, decoratie voor het dessertenbuffet, … You name it! We denken aan alle kleinste details.

Opnieuw houden we jullie budget nauwgezet in het oog en doen we alle aankopen in samenspraak. Geen verrassingen dus! Bovendien hebben we een opslagruimte vol klein huurmateriaal zoals vaasjes, theelichthoudertjes, schildersezels, … Dit bespaart telkens weer een kost, want zeg nu zelf wat ben je achteraf met 30 kleine vaasjes?

Styling opbouw

Inbegrepen in deze service zit ook de aankleding van jullie feestlocatie. Want allemaal fijn en wel, maar het moet ook nog op zijn juiste plaats terecht komen en met de juiste hand geschikt worden. Samen bekijken we de mogelijkheden: hebben we extra opbouw personeel nodig? Kunnen we een dag voordien de locatie aankleden of dient dit de dag zelf te gebeuren?

STYLING KORT SAMENGEVAT

Contacteer ons

Kies voor een styling op maat

Graag meer info over onze diensten, prijzen of de mogelijkheden voor een kennismakend gesprek?

↑ Top of Page