Grey Winter Wedding

De feestdagen zijn voorbij! Maar dat wil niet zeggen dat we niet meer mogen dromen van die mooie winterhuwelijken en events. Ok toegegeven, sneeuw kunnen we helaas niet op commando bestellen. Maar een cozy winter vibe creëren … that we can do! Voor jullie zochten we enkele leuke winter-grey Pinterest ideetjes uit! Nestel je maar in de zetel, met een warme chocomelk, een fluffy deken en enjoy!

Velvet

Al een 2 tal jaar terug van weggeweest, maar het begint meer en meer een mega trend te worden: VELVET! En dan hebben we het niet alleen over kledij maar ook over zetels en stoelen van vintage tot modern!

velvet huwelijks details in grijs, huwelijk styling en decoratie

Warme fluf

Lekker warme dekentjes voor je gasten en voor jezelf natuurlijk! Brrr it’s cold outside, maar jij hebt lekker warm (sort of). Ook altijd leuk om een paar foto’s te nemen met je fluffy deken om je heen geslagen.

warme dekentjes voor een winter huwelijk in grijs

Stationery

Als je kiest voor een feest in grijstinten, waarom dan ook de uitnodigingen, naamkaartjes, menukaartjes, … hier niet op afstemmen. Ga voor een donkere moody uitnodiging, met aquarel en handgeschreven lettertype. De wintervibe komt je zo tegemoet.

huwelijksuitnodigingen in grijs voor een winter huwelijk

Njummi

Welke gelegenheid ook, een cake of taart misstaat nooit. Moody, donker getinte taarten zijn helemaal in! Maar net zo hip zijn de simpele witte taarten, afgewerkt met een blauw, grijs en goud tintje. Helemaal top! Opgelet smaak gaat natuurlijk boven alles!

huwelijks taarten in moody kleuren, moody cake

Touch of blue and grey

Denk aan alles blauw en grijs: kristal glazen, gekleurde waterglazen, tafellopers in zachte materialen, veel kaarsen. Gezelligheid verzekerd. Wij zijn alvast fan!

huwelijks decoratie en styling in groen en blauw tinten voor een winters huwelijk.

Floral

Eindigen doen we met deze 3 prachtige winterse bouquets om bij weg te dromen. Een anemoon, rozen, eucalyptus, pioenen, … alles is mogelijk.

bloemen voor een huwelijk in grijs in blauw

Photo©: Pinterest

↑ Top of Page