5 tips om jullie huwelijk te stylen

De perfecte trouwlocatie gevonden? En ondertussen kozen jullie reeds trouwkledij? Jullie denken na over de inkleding van het trouwfeest. Maar waar te beginnen? Lees dan zeker deze 5 handige tips & tricks om jullie huwelijk te stylen.

Pinterest

Een eerste tip die we aanraden, is om een bord op Pinterest te maken. Hier kunnen jullie foto’s bewaren die inspirerend zijn. Het is een goed idee om bijvoorbeeld voor elk onderdeel van het huwelijk een bord te maken, bijvoorbeeld: tafeldecoratie, de uitnodigingen, de inkomhal, de ceremonie … Kies zelf hoe ver jullie hierin gaan. Hoe meer opgeslagen foto’s, hoe meer jullie zullen zien dat er bepaalde elementen terugkeren. Bovendien is een Pinterestbord een goede visual en inspiratiebron voor Event’L om te ontdekken wat jullie leuk vinden qua look & feel.

Kleuren

Enkele borden gecreëerd op Pinterest? Begin dan na te denken over kleuren die jullie aanspreken. Welke kleuren zullen terugkomen in de uitnodigingen, de tafeldecoratie, de bloemen …? Kies bijvoorbeeld twee hoofdkleuren en enkele accentkleuren. De keuze is volledig aan jullie, maar het is belangrijk dat het één geheel wordt.

Onderdeel per onderdeel

Vervolgens kunnen jullie op basis van de Pinterestborden en kleuren elk onderdeel die gestyled moet worden, gaan inkleden. Tijd om keuzes te maken! Advies en hulp nodig van Event’L?  Wij staan paraat. Denk goed na over elk onderdeel: uitnodigingen, menukaarten, tafeldecoratie, bloemen, inkomhal, ceremonie, stoelen van de ceremonie … Elk detail is belangrijk.

Een geheel

Zorg uiteraard dat alles één geheel wordt. Zorg voor een rode draad en een bepaald thema terugkeert in de gehele styling van het huwelijk. Houd deze altijd in het achterhoofd zodat jullie geen keuzes maken die niet passen bij het thema.

Wees creatief

Niets moet, alles mag op jullie trouwfeest! Wees creatief en denk niet binnen de lijntjes. Het is jullie huwelijk en jullie bepalen zelf de styling. Ga zo ver als jullie zelf willen. Samen denkt Event’L na over creatieve ideeën. Wij zorgen voor een prachtig huwelijk waar geen enkele uitdaging te veel is.

Neem zeker een kijkje op ons portfolio.

↑ Top of Page