Officieel partner van House of Weddings

Wist je dat Event’L sinds kort trotse partner is van House of Weddings? Dit is een kwaliteitslabel dat de beste en meest betrouwbare huwelijksleveranciers in België groepeert. Bij Event’L zijn we super vereerd dat wij deel uitmaken van hun netwerk en dat wij als partner van House of Weddings het kwaliteitslabel mogen dragen.

Beste huwelijksleveranciers

Ten eerste staat er op hun website onder andere een quality label approved lijst van de beste huwelijksleveranciers van België. Niet alleen wedding planners, maar ook trouwlocaties, fotografen, videografen, make-up artiesten enzovoort zijn hierop terug te vinden. Voor iedereen wat wils!

Zit je vast en vind je niet de geschikte leverancier voor de bloemen of heb je nog niet de perfecte trouwjurk gevonden? Neem dan zeker een kijkje op hun website. Inspiratie genoeg bij House of Weddings!
Al deze leveranciers hebben bovendien het kwaliteitslabel van House of Weddings. Wanneer je dus één van deze leveranciers boekt, weet je zeker dat je goed zit. Kwaliteit zal absoluut niet ontbreken bij hen. Je kan namelijk niet zo maar het kwaliteitslabel van House of Weddings krijgen 😉.

Tips & tricks

Daarnaast biedt House of Weddings alle nodige inspiratie, tips & tricks aan om jouw huwelijk tot in de details te organiseren. Je vindt er bijvoorbeeld verschillende blogberichten over de organisatie en planning van je huwelijksdag. Er staan verder zelfs tips omtrent etiquette, trouwringen & destination weddings, maar er wordt ook aandacht besteed aan trouwen in tijden van corona.

Bij Event’L zijn we super fier dat we partner mogen zijn en we zullen met veel trots dit kwaliteitslabel dragen.

↑ Top of Page