We wonnen 3 Wedding Industry Awards!

Jaarlijks worden de Wedding Industry Awards uitgereikt of kort de WIA’s. En het was een mooie avond voor Event’L we mochten maar liefst 3 awards in ontvangst nemen.

De WIA’s zijn de awards voor alle leveranciers in België die actief zijn in de huwelijkssector. Er worden prijzen uitgereikt in verschillende categorieën: best photographer, DJ, florist, graphic design, …

Met Event’L werden we genomineerd in de categorie best weddingplanner en best storyteller.

DE PUNTEN & JURY
We verschenen voor een professionele jury met o.a. Nicky Vankets. Zij stonden in voor 50 % van de punten. Alles werd doorgelicht: klantencontact, prijssetting, social media, aanpak projecten, groei, …

De overige 50 % van de punten werd bepaald door een voting systeem. Leveranciers binnen de huwelijkssector konden per categorie 1 favoriete stem uitbrengen.

WIN WIN WIN
15 februari was het dan zover de gala avond van de WIA’s. Met een bang hartje, want ik was die avond in goed gezelschap van top leveranciers. Maar we mochten zegevieren in beide categorieën en zo de WIA van best weddingplanner 2020 en best storyteller 2020 in ontvangst nemen.

PUBLIC’S CHOICE AWARD
Als kers op de taart wonnen we ook nog eens de public’s choice awards. Dit wil zeggen dat Event’L over alle categorieën heen de meeste stemmen kreeg van de mede leveranciers in de sector. Een complete verassing.

1000 X DANK
We zijn uitermate trots op onze 3 awards, maar konden dit natuurlijk niet alleen doen. Dus een dikke merci aan onze fantastische koppels voor het vertrouwen, jullie lieve berichtjes & felicitaties deden enorm veel deugd. Maar ook een dikke merci aan mijn collega’s & iedereen die op Event’L gestemd heeft.

LOVE EVENT’L

HET LAATSTE NIEUWS
Onze award overwinning kreeg ook een artikel in Het Laatste Nieuws. Apetrots zijn we. Lees het artikel hier.

Photo©: Lux Visual Storytellers
↑ Top of Page