Waarom een weddingplanner?

Jeej, jullie gaan trouwen, proficiat! Nu begint het plannen van je huwelijk. 
Je hebt misschien wel al eens een vriend of vriendin helpen plannen bij hun huwelijk of misschien staat je Pinterest wel al vol met huwelijksborden. Heel goed, maar dat wil niet zeggen dat je je eigen huwelijk alleen moet plannen. Een weddingplanner kan een hele last van je schouders halen. 
Ben je toch nog aan het twijfelen of je een weddingplanner zou nemen of niet? Hieronder enkele redenen om zeker voor een weddingplanner te kiezen. 

Weddingplanner Liesje van Event'L die een tafel aan het stylen is.
Event’L

1. Tijdsgebrek

Het plannen van een huwelijk kost je gemiddeld een 200 tal uren. Dit gecombineerd met een full-time job en je relatie/gezin is een hele hoop. Een weddingplanner is hiervoor de perfecte oplossing. Maar waarom nu net?

2. Ervaring

Een weddingplanner heeft een hele hoop ervaring en connecties, daardoor ben je er zeker van dat alles perfect geregeld is op jullie speciale dag. Ze kennen ook de beste leveranciers en weten vaak waar te gaan zoeken.

3. Drie soorten diensten

– Full planning: Hier wordt alles voor jou geregeld van begin tot einde. Perfect voor koppels die zelf geen tijd hebben of voor koppels die een professional naast hun zijde willen. 

– Styling: Dit is specifiek hoe je feest er zal uitzien, dit kan gaan van tafelstyling tot styling van je ceremonie. Dit is voor koppels die niet goed weten hoe hun feest er moet gaan uitzien of koppels die het perfect weten maar zelf niet voor die special touch kunnen zorgen. 

– Coördinatie: Deze optie is dan weer perfect voor koppels die zelf willen plannen maar de dag zelf niet constant willen werken. Hier zal de weddingplanner het huwelijk voor jou coördineren en alles in goede banen leiden zodat jij en je partner in volle teugen kunnen genieten van jullie dag. 

Deze diensten kunnen uiteraard samen gevraagd worden ook, dan hoef je je nergens nog iets van aan te trekken en wordt alles perfect voor jou uitgevoerd. 

4. Investering 

Alhoewel een weddingplanner een serieuze hap uit het budget zou lijken moet je het bekijken als een investering. Je zal veel minder stress hebben met een weddingplanner aan je zijde en het heeft je de zekerheid dat je van je dag en alle dagen ervoor zal kunnen genieten. 

Een weddingplanner zal er ook voor zorgen dat je op lange termijn geld zal uitsparen aan leveranciers, zij kunnen voor eventuele kortingen zorgen en weten ook waar je zeker waar voor je geld krijgt. Verder houden ze ook het budget nauwgezet bij waardoor je zeker bent dat je er niet over zal gaan. 

5. Geniet van je dag!

Door een weddingplanner te nemen op de dag zelf zal je er veel meer van kunnen genieten. Alles wordt voor jou verzorgd en jij hoeft je van niks iets aan te trekken. Is er een probleem met de taart, je weddingplanner lost dit op zonder dat je er iets van merkt. Ook vragen van de dj of de zaal worden door je weddingplanner geregeld. 

Op deze manier kan je de volle 100 % genieten van je huwelijk zonder je ergens zorgen over te hoeven maken. 

↑ Top of Page