Trouwen in Italië

In ons Belgen landje zit het weer niet altijd mee, en echt originele locaties vinden is ook niet altijd makkelijk. Dus waarom zou je je niet onderscheiden van al je vrienden en familie en kiezen voor een destination wedding. Denk aan unieke locaties, fantastische natuur en lekker eten! Wat wil een mens nog meer.

Italië

Italië staat op met stip op nummer 1. Het is dan ook het land van de liefde, passie, mooie natuur en jummie food! Hieronder vind je enkele van de mooiste locaties in die prachtige land.

 1. Villa Pizzo, Comomeer
  Villa Pizzo is één van de meest exclusieve locaties in Noord Italië. Met zijn lange tuin langs het water biedt het een perfecte plaats voor een ceremonie met adembenemende uitzichten. Verder kan je kiezen voor een avondfeest met zicht op het water of ééntje binnen in de prachtige villa.huwelijk aan lake como in italiië
 2. La Badia di Orvieto
  La Badia di Orvieto is een abdij uit de 6de eeuw gelegen in Umbrië. Het huist een 4sterren hotel, een kapel voor de perfecte ceremonie en een spectaculaire binnenplaats voor jullie avondfeest.Trouwfeest in Italië in umbrië
 3. Villa Cimbrone, Ravello
  Deze villa in Italië is nog zo een pareltje. De unieke locatie met gewelven dat uitzicht biedt over de bergen en water heeft het een sprookjesachtig geheel.
  Villa Cimbrone trouwen in italië

Helemaal wild van het idee om te trouwen in het buitenland? Maar weet je niet goed waar te beginnen? Stuur ons gerust een mailtje en samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn!

↑ Top of Page